Ζήσε το πρώτο σου καλοκαίρι χωρίς ιδρώτα! Με το Electro Antiperspirant, θα είσαι στεγνός σε μόνο μια εβδομάδα και οπουδήποτε στο σώμα.

Με παραγγελίες πριν από τις 21.4.2024 ισχύει έκπτωση 40% σε κάθε Electro Antiperspirant!
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΠΙΆΣΕ ΤΗΝ ΈΚΠΤΩΣΗ ΣΟΥ
Electro Antiperspirant ELITE
Τύπος πρίζας:
Σε διαθεσημότητα και έτοιμο για αποστολή
Τροφοδοσία από το κύριο δίκτυο + εγκατεστημένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία
Μεταβαλλόμενη ΠΑΛΜΙΚΉΣ τεχνολογία
ΗΠΑ = δωρεάν αποστολή
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων


Electro Antiperspirant® ELITE


Πιο αποτελεσματική και από τις αποτελεσματικές! Το πρώτο παλμικό και πλήρως αυτόματοποιημένο μηχάνημα που προορίζεται για νοσοκομεία, κλινικές και χρήση στο σπίτι το οποίο θα σε ανακουφίσει από την εφίδρωση ακόμα και για μήνες με την πρώτη εφαρμογή.

Στην αρχή της θεραπείας, απλά επιλέγεις την περιοχή που παρουσιάζει υπερβολική εφίδρωση και ο υπολογιστής θα κάνει τα πάντα για εσένα. Η επαναστατική παλμική τεχνολογία επιτρέπει τη θεραπεία σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος με απαλότητα, χωρίς πόνο. Χάρη στην ενέργεια του AC μετασχηματιστή και της εγκατεστημένης μπαταρίας με υψηλή χωρητικότητα, δεν θα βρεθείς ποτέ με άδεις μπαταρίες.

Σίγουρη και απαλή λύση για την υπερβολική εφίδρωση των χεριών, των ποδιών και των μασχαλών (περιλαμβάνεται στο βασικό πακέτο). Με επιπρόσθετους μετασχηματιστές η υπερβολική εφίδρωση του κεφαλιού, του μετώπου, της κοιλιάς, της πλάτης, των οπισθίων, του στήθους και άλλων περιοχών του σώματος μπορεί να θεραπευθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση δυσαρέσκειας και δωρεάν γρήγορη αποστολή παγκόσμια!image
image
image

Οι αντενδείξεις περιλαμβάνουν την εγκυμοσύνη, τα προβλήματα καρδιάς,

βηματοδότη ή άλλα μοσχεύματα υποστήριξης ζωής

ή μεταλλικά μοσχεύματα κοντά την περιοχή της θεραπείας.