Απαλλαχθηκαμε από την εφίδρωση και θα απαλλάξουμε και εσένα. Γρήγορα, με ασφάλεια και οπουδήποτε στο σώμα. 40% έκπτωση μέχρι τις 24.9.2023.

Με εγγύηση επιστροφής χρημάτων, δεν έχεις κανένα ρίσκο. Απαλλαξου από την εφίδρωση σήμερα.
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΠΙΆΣΕ ΤΗΝ ΈΚΠΤΩΣΗ ΣΟΥ
Electro Antiperspirant Forte
Τύπος πρίζας:
Σε διαθεσημότητα και έτοιμο για αποστολή
Εγκεκριμένη ιατρική συσκευή
Δοκιμασμένο από κορυφαίους δερματολόγους
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 100-240 V
ΗΠΑ = δωρεάν αποστολή
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων


Electro Antiperspirant® Forte


Απαλλαγείτε από την εφίδρωση οπουδήποτε στο σώμα με μια εντελώς νέα τεχνολογία, χτισμένη στα θεμέλια της πιο επιτυχημένης λύσης για την υπερβολική εφίδρωση της τελευταίας δεκαετίας. Η πρώτη και μέχρι στιγμής, η μόνη λύση στον κόσμο, που σταμάτησε την εφίδρωση στο 100% των συμμετεχόντων σε κλινικές δοκιμές.

Εξαλείψτε την εφίδρωση των χεριών, των ποδιών και στις μασχάλες σας (στη βασική συσκευασία). Με προαιρετικούς προσαρμογείς, η υπερβολική εφίδρωση του κεφαλιού, του μετώπου, της κοιλιάς, της πλάτης, των γλουτών, του στήθους και άλλων περιοχών του σώματος μπορεί επίσης να αντιμετωπιστεί, με επιτυχία και για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το Electro Antiperspirant Forte είναι συμβατό με όλους τους προαιρετικούς προσαρμογείς από την προσφορά μας. Η τιμή του προϊόντος περιλαμβάνει ήδη τη δωρεάν γρήγορη αποστολή και την εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση μη ικανοποίησης. Οι οδηγίες χρήσης είναι στη γλώσσα σου.image
image
image

Οι αντενδείξεις περιλαμβάνουν την εγκυμοσύνη, τα προβλήματα καρδιάς,

βηματοδότη ή άλλα μοσχεύματα υποστήριξης ζωής

ή μεταλλικά μοσχεύματα κοντά την περιοχή της θεραπείας.