Ζήσε το πρώτο σου καλοκαίρι χωρίς ιδρώτα! Με το Electro Antiperspirant, θα είσαι στεγνός σε μόνο μια εβδομάδα και οπουδήποτε στο σώμα.

Με παραγγελίες πριν από τις 21.4.2024 ισχύει έκπτωση 40% σε κάθε Electro Antiperspirant!
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΠΙΆΣΕ ΤΗΝ ΈΚΠΤΩΣΗ ΣΟΥ

Η πιο αποτελεσματική λύση παγκόσμια

Η Πιο Αποτελεσματική Λύση Κατά Της Εφίδρωσης Παγκοσμίως

Τα Electro Antiperspirants δεν θα ήταν τόσο πετυχημένα αν απλά αντιγράφαμε τις λύσεις που ήδη υπάρχουν. Πως είναι δυνατόν το Electro Antiperspirant να είναι η πρώτη και ακόμα να παραμένει η μοναδική συσκευή στην αγορά που βοήθησε 100% τους ασθενής κατά τις κλινικές δοκιμές; Δουλέψαμε στην τεχνολογία η οποία έκανε τα Electro Antiperspirants τόσο αποτελεσματικά για πολλά χρόνια πριν τα διαθέσουμε στην αγορά. Αλλάξαμε και δοκιμάσαμε ξανά και ξανά τη συσκευή μέχρι να μπορέσουμε να βοηθήσουμε αυτους που υποφέρουν από την υπερβολική εφίδρωση. Δεν έχει σημασία σε ποιο μέρος του σώματος θα ήθελες να βάλεις το Electro Antiperspirant. Όλοι μπορούν να επιλέξουν από τη μεγάλη γκάμα των μετασχηματιστών και των συσκευών. Το Electro Antiperspirant® είναι μια εγγεγραμμένη εμπορική επωνυμία της εταιρείας HIGHTECH DEVELOPMENT Group, αν επιλέξεις ένα προϊόν με αυτό το όνομα, μπορείς να είσαι σίγουρος πως θα πάρεις ένα άριστο προϊόν το οποίο ήταν επιτυχία σε χιλιάδες ασθενείς σε όλο τον κόσμο.

Αποτροπή του ηλεκτρικού σοκ

Μηχνάνημα Ιοντοφόρεσης με Πρόληψη Ηλεκτρικού Σοκ

Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του Electro Antiperspirant είναι η ασφάλεια. Κάθε συσκευή περιλαμβάνει μερικές εγκατεστημένες προστασίες, οι οποίες πάντα αποτρέπουν οποιοδήποτε ρίσκο. Το Electro Antiperspirant Sensitive και η παλμική συσκευή Electro Antiperspirant Elite κάνουν ένα επιπλέον βήμα με τον να περιορίζουν εντελώς οποιοδήποτε σοκ, ακόμα και κατά τη μη ορθή χρήση. Αυτό το μυστικό αυτής της τεχνολογίας ασφάλειας είναι μια ομάδα ηλεκτρικών κυκλωμάτων τα οποία προσαρμόζοντε συνεχώς στο σώμα σου και δημιουργούν μια θεραπεία στα μέτρα σου. Αν αφαιρέσεις τα άκρα σου από τα δοχεία ή αν αποσυνδέσεις τους μετασχηματιστές από το σώμα σου σε οποιαδηποτε στιγμή της τηςαπείας, το κύκλωμα αντιδρά και προστατεύει το σώμα σου από το ηλεκτρικό σοκ. Αυτή είναι μια μοναδική πιστοποιημένη τεχνολογία σε όλο τον κόσμο, άρα δεν θα την βρεις πουθενά αλλού εκτός από το Electro Antiperspirant. Ασφάλεια και 100% κλινικά αποδεδειγμένο, αυτό είναι το Electro Antiperspirant.

Σύγκρινε Electro Antiperspirants Αγορά Electro Antiperspirant

Παλμική θεραπεία

Μηχάνημα ιοντοφόρεσης με παλμική  θεραπεία

Η παλμική θεραπεία είναι μια εντελώς νέα τεχνολογία, η οποια χρησιμοποιήθηκε πρώτα στο Electro Antiperspirant ELITE. Βασίζεται στην αποδεδειγμένη τεχνολογία του κλασσικού Electro Antiperspirant και του Electro Antiperspirant Sensitive και προσθέτει ένα εντελώς νέο έλεγχο ρεύματος το οποίο την κάνει τη χρήση πιο εφικτή για τα ευαίσθητα άτομα για να τα βοηθήσει να απαλλαγούν από την υπερβολική εφίδρωση οπουδήποτε στο σώμα. Το παλμικό ρεύμα στο Electro Antiperspirant ELITE είναι πλήρως ρυθμιζόμενο και δεν είσαι περιορισμένος στις προεγκατεστημένες τιμές οι οποίες μπορεί να μην ταιριάζουν σε όλους. Όσο για το τι είναι καλυτερο για εσένα, είναι ειδκά για αυτούς που η ηλεκτροθεραπεία είναι συνήθως άβολη. Είσαι ευαίσθητος και θες να χρησιμοποιήσεις το Electro Antiperspirant οπουδήποτε στο σώμα σου; Επέλεξε το Electro Antiperspirant ELITE. Το Electro Sensitive Antiperspirant προορίζεται και αυτό για τα ευαίσθητα άτομα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα χέρια, στα πόδια και στις μασχάλες. Το κλασσικό Electro Antiperspirant μπορεί να χρησιμοποιηθεί από αυτούς που χρησιμοποίησαν το Electro Antiperspirant στο σώμα τους και η ηλεκτροθεραπεία δεν προκάλεσε προβλήματα.