Ζήσε το πρώτο σου καλοκαίρι χωρίς ιδρώτα! Με το Electro Antiperspirant, θα είσαι στεγνός σε μόνο μια εβδομάδα και οπουδήποτε στο σώμα.

Με παραγγελίες πριν από τις 21.4.2024 ισχύει έκπτωση 40% σε κάθε Electro Antiperspirant!
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΠΙΆΣΕ ΤΗΝ ΈΚΠΤΩΣΗ ΣΟΥ

Θα πρέπει να συνεχίσετε με τις θεραπείες. Το γεγονός πως ακόμα ιδρώνεις δεν σημαίνει πως η θεραπεία δεν έχει αποτέλεσμα. Η εφίδρωση θεραπεύεται γρήγορα στη μεγάλη πλειοψηφία των περιπτώσεων. Αυτό σημαίνει πως μια μέρα θα ιδρώνεις και την άλλη μέρα ο ιδρώτας θα φύγει. Είναι σημαντικό να γίνουν οι θεραπείες με βάση τις οδηγίες, μέχρι που ο ιδρώτας θα σταματήσει.

Σίγουρα μην σταματήσεις τις θεραπείες. Αυτό το φαινόμενο παρατηρείται από χρήστες σε περίπου 10% των περιπτώσεων. Πριν σταματήσει η εφίδρωση, μπορεί να υπάρχει κατά περιόδους μια αυξημένη έκκρηση ιδρώτα. Αυτό το φαινόμενο σημαίνει ότι σύντομα θα φτάσεις στο στόχο. Συνέχισε το θεραπεία σύμφωνα με τις οδηγίες.

Κάνε χρήση του Electro Antiperspirant σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης στην αρχή της θεραπείας, συμφωνα με την οποία θα πρέπει να κάνεις 12 θεραπείες σε ένα διάστημα 28 ημερών. Θα σταματήσεις να ιδρώνεις στο διάστημα αυτών των θεραπειών. Όταν συμβεί αυτό, σταμάτα την θεραπεία. Μετά από αυτό, θα κάνεις 3-4 θεραπείες μόνο όταν η εφίδρωση επιστρέψει σιγά σιγά. Για περισσότερα δες την θεραπεία σταθεροποίησης.

Η συσκευή είναι μια χαρά. Εκτός και αν έχεις τα άκρα στις συσκευασίες νερού ή τους μετασχηματιστές πάνω στο σώμα, η τιμή της συσκευής θα είναι πάντα 0. Θα πρέπει να έχεις τα άκρα στις συσκευασίες νερού ή τους μετασχηματιστές στο σώμα, τότε η τιμή θα ανέβει.

Σίγουρα. Όλα τα Electro Antiperspirants είναι σχεδιασμένα για να μπορείς να επιλέγεις τη δύναμη της θεραπείας που είναι ευχάριστη για εσένα κατά τη διάρκεια της οποίας νιώθεις ένα απαλό τσίμπημα. Δεν χρειάζεται να κάνεις χρήση μεγάλων τιμών.

Παρακαλούμε μη συνεχίσεις με τις θεραπείες για την ώρα. Βρίσκεσαι στη φάση συντήρησης. Εφάρμοσε 3-4 θεραπείες μόνο όταν η εφίδρωση επιστρέψει σιγά σιγά. Θα σε κρατήσει στεγνό ξανά για αρκετό καιρό.

Πάνω από όλα θα πρέπει να πούμε πως και οι δυο είναι πολύ αποτελεσματικ΄ς. Στην περίπτωση της παλμικής τάσης ή της πλήρους προσαρμοσμένης παλμικής τάσης που χρησιμοποιείται από τη συσκευή Electro Antiperspirant® ELITE, έχει να κάνει με το γεγονός πως ακόμα και πιο ευαίσθητοι χρήστες δεν θα νιώσουν άβολα συναισθήματα κατά τη θεραπεία. Η τάση DC είναι πιο αποτελεσματική από την ΠΑΛΜΙΚΗ ταση, αλλά σε αυτή την περίπτωση, οι ευαίσθητοι χρήστες και οι ευαίσθητες περιοχές μπορούν επίσης να θεραπευθούν. Μπορείς να ελέγξεις την υπερίδρωση και με τις δυο τάσεις.

Η ιοντοφόρεση με νερό βρύσης, γνωστή και με τα Αγγλικά αρχικά TWI, είναι η χρήση ενός άκακου ποσού ηλεκτρισμού και νερού, από τα οποία το σώμα λαμβάνει ιόντα. Αυή τη μέθοδος χρησιμοποιείται κατά της υπερίδρωσης για δεκαετίες και δεν έχουν αποδειχθεί μακροχρόνια ανεπιθήμητα αποτελέσματα. Έχει αποδειχθεί πως η ιοντοφόρεση ή το TWI μπλοκάρει χωρίς να προκαλεί κακό της εκκρίσεις των ιδρωτοπιών αδένων, και έτσι μειώνει σημαντικά ή σταματάει εντελώς τα αποτελέσματα της υπερίδρωσης/ υπερβολικής εφίδρωσης. Πολύ συχνά εμφανίζεται υπο τη μορφή ιδρωμένων χεριών, ιδρωμένων ποδιών και πολύ δυνατής εφίδρωσης στις μασχάλες. Το γεγονός ότι η ιοντοφόρεση είναι πολύ αποτελεσματική μέθοδος στη θεραπεία της υπερβολικής εφίδρωσης αποδεικνύεται από τα Electro Antiperspirants, τα οποία έχουν βοηθήσει πάνω από 130,000 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Τα αποτελέσματα της θεραπείας διαρκούν για αρκετές εβδομάδες ή μήνες, δεν είναι μόνιμα αλλά έχουν μεγάλη διάρκεια. Η τρέχουσα καταγραφή για τη θεραπεία της υπερβολικής εφίδρωσης με το Electro Antiperspirant είναι 11 μήνες χωρίς ιδρώτα! Ο ιδρώτας επανέρχεται σταδιακά, και έτσι έχεις αρκετό χρόνο για να κάνεις τις θεραπείες συντήρησης και να παρατείνεις τα αποτελέσματα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μπορείς να βρεις παράδειγμα της θεραπείας συντήρησης ΕΔΩ.

Μπορείς να κάνεις τις θεραπείες συντήρησης με αυτό τον τρόπο. Περίμενε μέχρι ο ιδρώτας να ξεκινήσει σταδιακά να επανέρχεται, κάνε μόνο 4 θεραπείες σε 4 ημέρες (σημειώνοντας την ημερομηνία της τελευταίας σου θεραπείας), θα σταματήσεις να ιδρώνεις και για περισσότερη συντήρηση κάνε μόνο 3 θεραπείες σε 3 ημέρες (ξανά, σημειώνοντας την ημερομηνία της τελευταίας σου θεραπείας). Ο ιδρώτας θα φύγει ξανά και όταν επιστρέψει, μπορείς να κάνεις μόνο 2 θεραπείες σε 2 ημέρες (ξανά, σημειώνοντας την ημερομηνία της τελευταίας σου θεραπείας). Μετά, σύγκρινε πόση διάρκεια είχε η συντήρηση σε εσένα στις 4, 3 και 2 θεραπείες και επέλεξε τι είναι καλύτερο για εσένα. Μετά συνέχισε με τον αριθμό συντήρισης που σου ταιριάζει καλύτερα.

Προσοχή: Κατά τη συντήρηση χρησιμοποίησε πάντα την ίδια ή μεγαλύτερη ενέργεια (mA) η οποία κατάφερε να διώξει τον ιδρώτα σου κατά το αρχικό στάδιο, ή κατά το ατομικό πλάνο. Πάντα να κάνεις τη θεραπεία στην ίδια ή μεγαλύτερη τάση, όπως την προηγούμενη, και ποτέ σε χαμηλότερη. Επηρεάζει αρνητικά την αποτελεσματικότητα. (συνήθως 5-20-5-20-5-7-8 mA αρνητικά, 10-12-15-18-18-18 mA θετικά), το ίδιο ισχύει και για τις αλλαγές κατά τη διάρκεια της θεραπείας για πόλωση 1 και για πόλωση 2. Με αυτή τη διαδικασία θα διώξεις τη εφίδρωση γρήγορα και για αρκετό καιρό.

Οποιοδήποτε λογικό άτομο θα κάνει αυτή την ερώτηση πριν αγοράσει οποιοδήποτε από τα Electro Antiperspirant και ήμαστε αρκετά χαρούμενοι για να απαντήσουμε.

 1. Πρώτα από όλα, είναι η αποτελεσματικότητα του. Αρκετοί κατασκευαστές παρόμοιων συσκευών έχουν αναρτημένη κάποια αποτελεσματικότητα στην ιστοσελίδα τους, αλλά είναι αναπόδεικτη, ή, σίγουρα, δεν έχουν καθόλου αποτελεσματικότητα, και προσπαθούν να σε δελεάσουν με τη χαμηλή τους τιμή, και με το να ισχυρίζονται πως η ιοντοφόρεση απλά αποδεσμεύει ηλεκτρισμό προς τον άνθρωπο. Τα Electro Antiperspirants είναι διαφορετικά, στην ιστοσελίδα μπορείτε να βρείτε επιβεβαίωση από τις κλινικές μελέτες αρκετών γιατρών, απλά κάνε μια αναζήτηση στο google ή τηλεφώνησε τους. Θα βρεις επίσης ένα βίντεο από την παρουσίαση μιας κλινικής μελέτης στην οποία το Electro Antiperspirant βοήθησε το 100% των συμμετεχόντων. Αυτοί οι γιατροί αυξάνονται συνεχώς (έλεγξε τις ημερομηνίες επιβεβαίωσης) και συμφωνούν όλοι στο ότι το Electro Antiperspirant βοηθάει πραγματικά όλους και ότι οι άνθρωποι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα κατά τη χρήση.

  Τέτοια αποτελεσματικότητα δεν θα είχε πραγματοποιηθεί εάν δεν υποφέραμε από υπερβολική εφίδρωση εμείς οι ίδιοι και δεν προσπαθούσαμε να βελτιώσουμε συνεχώς τα Electro Antiperspirants με τους δεκάδες χιλιάδες πελατών μας και τους αρκετούς γιατρούς από όλο τον κόσμο. Κάθε Electro Antiperspirant έχει δοκιμαστεί για αρκετά χρόνια πριν βγει στην αγορά. Αυτό γίνεται απλά γιατί δεν θέλουμε να πουλήσουμε υποσχέσεις, αλλά πραγματικές λύσεις. Δώσε μας την ευκαιρία να σε βοηθήσουε, και θα προτιμούσαμε να πεθάνουμε παρά να σε απογοητεύσουμε.

 2. Πραγματικά μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Θες να απαλλαγείς από την υπερβολική εφίδρωση / υπερίδρωση για μόνο μερικές μέρες ή εβδομάδες ή μήνες; Η τρέχουσα κορυφαία κατάσταση της παύσης της εφίδρωσης ενός χρήστη Electro Antiperspirant είναι 11 μήνες!
 3. Διαθέτουμε εξοπλησμό τελευταίας τεχνολογίας. Με κάθε Electro Antiperspirant, μπορείς να είσαι σίγουρος ότι έχεις ένα κορυφαίο προϊόν που αναπτύχθηκε πρόσφατα. Όχι απλά μια συσκευή που θα αποδεσμεύει ηλεκτρισμό προς εσένα. Βελτιώνουμε συνεχώς τις συσκευές μας σε συνεργασία με τους γιατρούς και τους ασθενείς, για να μπορείς να είσαι σίγουρος πριν επιλέξεις.

  Το Electro Antiperspirant® ELITE είναι για την ώρα η μοναδική συσκευή στον κόσμο που χρησιμοποιεί ένα πλήρως ρυθμιζόμενο ΠΑΛΜΙΚΟ ρεύμα σε δέκα επίπεδα (θα κάνεις χρήση της υψηλής αποτελεσματικότητας του κλασσικού DC ρεύματος μαζί με το παλμικό ρεύμα). Για αυτό το λόγο πρέπει πάντα να ρυθμίζεις τη συσκευή εκεί που σου ταιριάζει, και δεν νιώθεις άβολα κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Πλήρης χρήση 35mA ενέργειας δεν προσφέρεται από κανέναν άλλο.

 4. Έχουμε τις πιο δυνατές συσκευές. Για την έντονη εφίδρωση, χρειάζεσαι μια πραγματικά δυνατή συσκευή. Προσφέρουμε την πιο δυνατή συσκευή ιοντοφόρεσης στο κόσμο, το Electro Antiperspirant ELITE, με μια πλήρως διαθέσιμη ενέργεια 35mA. Προσφέρουμε επίσης μια δυνατή μπαταρία Electro Antiperspirant με τάση 30mA. Πουθενά αλλού δεν μπορείς να αγοράσεις τόσο δυνατές συσκευές όσο είναι τα Electro Antiperspirants.

 5. Χρησιμοποιούμε πολλές προστατευτικές τεχνολογίες. Κάθε Electro Antiperspirant περιέχει πολλές προστατευτικές τεχνολογίες που ελέγχουν την ασφάλεια σου κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Επίσης, οι Electro Antiperspirant Sensitive, Electro Antiperspirant ELITE και Electro Antiperspirant Sensitive PRO είναι οι μοναδικές στην αγορά που περιέχουν προστατευτική τεχνολογία που αποτρέπει το ηλεκτρικό σοκ ακόμα και αν βγάλεις το χέρι ή το πόδι σου εκτός νερού ή όταν αποσυνδέσεις τον μετασχηματιστή από το σώμα σου. Κανένα ηλεκτρικό σοκ, μόνο πραγματική βοήθεια κατά την υπερβολικής εφίδρωσης.

Αν δεν ξέρεις ποια συσκευή να επιλέξεις, έχουμε ετοιμάσει έναν απλό οδηγό για εσένα όπου μπορείς να γράψεις ποια μέρη του σώματος σου ιδρώνουν (ποιες περιοχές θα ήθελες να αντιμετωπίσεις), και μερικά άλλα πράγματα, και το σύστημα θα σου προτίνει τη συσκευή που θα έχει τα καλύτερα αποτελέσματα σε εσένα. Δες το τμήμα Ποια συσκευή πρέπει να επιλέξω;

Όλες οι συσκευές Electro Antiperspirants θα σε ανακουφίσουν από οποιοδήποτε τύπο εφίδρωσης (συμπεριλαμβανομένης και αυτής που πρκαλείτε από το άγχος). Όμως, κάθε μια λειτουργεί καλύτερα σε διαφορετικά μέρη του σώματος. Μερικές συσκευές είναι καλύτερες για πιο αδύναμο και ευαίσθητο γυναικείο δέρμα, και κάποιες άλλες για το πιο δυνατό και ιδρωμένο αντρικό πόδι. Ολοκληρώνοντας τον οδηγό αγοράς, θα βρεις ποια συσκευή είναι η σωστή για εσένα.

Ένα πλήρως ρυθμιζόμενο ΠΑΛΜΙΚΟ ρεύμα είναι ο τέλειος συνδυασμός της υψηλής απόδοσης DC και της ευαισθησίας του ΠΑΛΜΙΚΟΥ ρεύματος. Το Electro Antiperspirant® ELITE είναι το μοναδικό στον κόσμο που προσφέρει πλήρως ρυθμιζόμενες 10-ταχύτητες. Με απλά λόγια, αυτό σημαίνει πως μπορείς να αλλάξεις τη ρύθμιση της τάσης με ένα τρόπο που σου ταιριάζει και δεν εξαρτάσαι από μια, δυο, ή πέντε προ-εγκατεστημένες τιμές. Μειώνοντας σταδιακά την τιμή του ΠΑΛΜΙΚΟΥ, θα έχεις ένα επίπεδο όπου δεν θα αντιλαμβάνεσαι τη θεραπεία καθόλου. Αυτό είναι αρκετά χρήσιμο για τη θεραπεία πολύ ευαίσθητων ασθενών ή για τη θεραπεία ευαίσθητων περιοχών του σώματος.

Για το Electro Antiperspirant ELITE, η ρυθμισμένη ΠΑΛΜΙΚΗ τιμή είναι 100, το ίδιο όσο το παραδοσιακό DC ρεύμα. Με μια ΠΑΛΜΙΚΗ τιμή των 90, ξεκινάς να χρησιμοποιείς παλμικό ρεύμα και σταματάς να νιώθεις τη θεραπεία τόσο πολύ, την ίδια στιγμή η αποτελεσματικότητα είναι το ίδιο ψηλή. Στην τιμή 60 του ΠΑΛΜΙΚΟΥ, η αποτελεσματικότητα μειώνεται, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα απαλλαγείς από την εφίδρωση, απλά θα κρατήσει λίγο περισσότερο. Επιπρόσθετα, η θεραπεία μπορεί να είναι ανεπαίσθητη για την πλειοψηφία των μελών του σώματος. Ο στόχος σου θα πρέπει να είναι αν ενεργοποιήσεις την υψηλότερη ΠΑΛΜΙΚΗ τιμή για να νιώσει ένα μικρό τσίμπημα.

Τουλάχιστον ένα από τα ηλεκτρόδια αλλάζει χρώμα μετά από μερικές χρήσεις, αλλά αυτό δεν επηρεάζει την αποδοση ή την ασφάλεια της θεραπείας.

Αυτό που επηρεάζει την απόδοση της συσκευής είναι τα αποθέματα μεταλλικών στοιχείων ή τα αποθέματα ασβεστίου στα ηλεκτρόδια που προκαλεί η σκληρότητα του νερού. Όσο πιο σκληρό είναι το νερό, τόσο πιο συχνά πρέπει να καθαρίζεις τα ηλεκτρόδια (τουλάχιστον κάθε 4 μηνές). Βύθισε τα ηλεκτρόδια σε ένα μείγμα από νερό και ξύδι (50/50) κατά τη διάρκεια της νύχτας για να τα καθαρίσεις. Μετα τρίψε τα ηλεκτρόδια προσεκτικά και σκούπισε τα με μια καθαρή πετσέτα. Αυτό θα διασφαλίσει πως η θεραπεία θα παραμείνει αποτελεσματική όπως και την πρώτη της χρήση.

Επιπρόσθετα, οι άκρες των καλωδίων πρέπει να είναι καθαρές με το τέλος της κάθε θεραπείας, για να αποτραπεί η υπερβολική υγρασία. Τοποθέτησε τις άκρες σε ένα στεγνό ηλεκτρόδιο 10 φορές στη σειρά, κάθε 4 μήνες, κάτι που περιορίζει πιθανά εσωτερικά αποθέματα και κρατάει τη συσκευή σε τέλεια κατάσταση.

Όλα είναι μια χαρά. Κάθε πόλος εκλαμβάνεται διαφορετικά από διαφορετικούς ανθρώπους. Μερικοί νιώθουν τη θεραπεία το ίδιο και στις δυο πολώσεις. Μερικοί τη νιώθουν περισσότερο στην πρώτη πόλωση και μερικοί στην άλλη πόλωση. Είναι σημαντικό να κρατάτε το επίπεδο έντασης στην πρώτη και τη δεύτερη πόλωση και τα αποτελέσματα θα είναι υπέροχα.

Τα Electro Antiperspirants είναι πολύ αξιόπιστα. Η τιμή αποτυχίας κυμένεται περίπου στο 0.5% και προσπαθούμε να λύσουμε όλα τα παράπονα εντός λίγων ημερών. Τις περισσότερες φορές, αποθέματα μεταλλικών στοιχείων στα ηλεκτρόδια, ή στις άκρες των καλωδίων, τα οποία προκαλούντε από τη χρήση σκληρού νερού, συμβάλλουν στη μείωση της απόδοσης. Ο καλύτερος τρόπος να κρατήσεις την αποτελεσματικότητα της Electro Antiperspirant σου είναι ο τακτικός καθαρισμός των ηλεκτροδίων και να αφαιρείς το νερό από τις άκρες των καλωδίων με το τέλος της κάθε θεραπείας.

Τα αποθέματα ηλεκτροδίων μπορούν να καθαριστούν με διάφορους τρόπους. Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσεις ένα μείγμα νερού με ξύδι (50/50) και να βυθίσεις τα ηλεκτρόδια τη νύχτα. Μετά ξέπλυνε τα και σκούπισε τα με μια καθαρή πετσέτα. Αυτό θα διασφαλίσει ότι η θεραπεία θα παραμείνει το ίδιο αποτελεσματική όσο και την πρώτη φορά που έκανες χρήση της συσκευής.

Ναι. Αν θες να αγοράσεις ανταλλακτικά, απλά στείλε μας ένα email ή κάλεσε μας. Οι συνεργάτες μας θα σε βοηθήσουν να παραγγείλεις αυτά τα κομμάτια και θα τα λάβεις εντός λίγων ημερών.

Σύγκρινε Electro Antiperspirants Αγορά Electro Antiperspirant

Η απάντηση είναι ένα επαναλαμβανόμενο ΝΑΙ. Κάθε Electro Antiperspirants έχει περάσει κλινικές δοκιμές υπό την επίβλεψη έμπειρων γιατρών και είναι μια πιστοποιημένη ιατρική βοήθεια. Τα Electro Antiperspirants είναι εντελώς ασφαλή, ακόμα ένας λόγος που δικαιολογεί τη χρήση τους από πάνω από 130,000 άτομα σε όλο τον κόσμο.

Έχεις δίκαιο, η κανονική εφίδρωση είναι υγιής. Αλλά εδώ μιλάμε για υπερβολική εφίδρωση, τόσο δυνατή που ιδρώτας στάζει από πάνω σου ενώ είσαι εντελώς ήρεμος. Αυτού του είδους ο ιδρώτας δεν είναι υγιής. Οι γιατροί ονομάζουν αυτή την κατάσταση υπερίδρωση και χρειάζεται θεραπεία. Αν σταματίσεις την υπερίδρωση θα είσαι πιο υγιής από ποτέ. Και φυσικά, μην ξεχνάς και τη ψυχολογική ευφορία που θα σου προσφέρει.

Όχι, δεν προκαλεί. Απλά επέλεξε την κατάλληλη συσκευή. Κατά τη δημιουργία του Electro Antiperspirant ελέχθηκε μια ποικιλία συχνοτήτων ηλεκτρικού ρεύματος, με σκοπό την καλύτερη δυνατή ανθεκτικότητα των αποτελεσμάτων του στον ανθρώπινο οργανισμό. Τα Electro Antiperspirant Sensitive, Sensitive PRO και το καλύτερο παλμικό Electro Antiperspirant ELITE είναι σχεδιασμένα για πιο ευαίσθητους ασθενείς.

Η ιοντοφόρεση (TWI) ως τεχνολογία έχει τις πιο κάτω αντενδείξεις. Δεν θα πρέπει να κάνετε χρήση της ιοντοφόρεσης σε περίπτωση που ένα από τα πιο κάτω ισχύει στην περίπτωση σας εκτός και αν ο γιατρός σας πει το αντίθετο.

 • Ένας ασθενής με βηματοδότη
 • Ένας ασθενής με πρόσθετο μεσχηματιστή καρδιάς / βηματοδότη
 • Εγκυμοσύνη
 • Ασθενής με ενδομήτρια συσκευή που περιέχει μέταλλο – ενδομήτρια συσκευή
 • Μεταλλικά μοσχέυματα στην περιοχή της θεραπείας και σε ροή ρεύματος (χέρι, πόδι)
 • Μεγάλη περιοχή κατεστραμένου δέρματος / πληγή που δεν μπορεί να καλυφθεί με βαζελίνη
 • Ασθενής με προβλήματα στα χέρια ή στα πόδια (π.χ ασθενής με πολυνευροπάθεια)
 • Ασθενής με δυνητικά κακοήθεις αλλιώσεις, δερματικά εξανθήματα, οξείες λοιμώξεις ή διογκωμένες, σπασμένες ή φλεγμονώδεις περιοχές
 • Οποιοδήποτε μέρος του σώματος με ενοχλητική ή αυξημένη ευαισθησία
 • Ασθενής με υποψία ή διάγνωση καρδιακού προβλήματος ή επιληψίας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση, ή οι Αρμόδιες Αρχές της, πιστοποιούν μόνο ασφαλή ιατρικό εξοπλισμό που πραγματικά βοηθάει. Μπορείς να βρεις πολλούς κατασκευαστές διαφόρων συσκευών στο Διαδίκτυο οι οποίες δεν έχουν καμία πιστοποίση (ακόμα και στις χώρες στις οποίες κατασκευάζονται) και οι οποίες πωλούνται, συχνά σε πολύ χαμηλές τιμές. Θα αγόραζες ένα αυτοκίνητο χωρίς πιστοποίηση για τα φρένα; Θα αγόραζες ένα σπίτι χωρίς να το έχει ελέγξει κανένας πριν; Θα ήθελες έναν βηματοδότη στην καρδιά σου ο οποίος δεν έχει την πιστοποίηση CE;

Οι συσκευές με πιστοποίηση CE εγγυώνται ότι αγοράζεις εξοπλισμό που είναι ασφαλής και χρήσιμος για το σκοπό για τον οποίο έχει σχεδιαστεί.

Όλες οι συσκευές ιοντοφόρεσης Electro Antiperspirant® έχουν πιστοποίηση CE και είναι επίσης πιστοποιημένες στη Αμερική (με έγκριση FDA) ως ιατρικές συσκευές για τη θεραπεία της υπερίδρωσης / υπερβολικής εφίδρωσης.

Υπάρχουν δεκάδες συσκευές στην αγορά οι οποίες έχουν μια μερική έγκριση. Αλλά, μας αφορά πιο πολύ η ασφάλεια σε αυτές τις συσκευές. Ειδικά αυτές που έχουν γίνει εισαγωγή από χώρες της Ασίας τα προηγούμενα χρόνια και δηλώθηκαν ως Ευρωπαϊκής ή Αμερικανικής προέλευσης. Τέτοιοι κατασκευαστές δεν είχαν ποτέ την άδεια κατασκευής και πώλησης ιατρικού εξοπλισμού στη χώρα τους, όχι μόνο στην Ευρώπη. Αυτό γιατί πολύ απλά η σχεδίαση των συσκευών τους δεν ήταν ασφαλής.

Μια εταιρεία προσπάθησε πρόσφατα να πουλήσει έναν απλό A/C μετασχηματιστή με προαιρετικό ρεύμα και μερικά ηλεκτρόδια τα οποία χρησιμοποιούνταν ως συσκευή ιοντοφόρεσης. Σε μια τετοιου είδους συσκευή δεν υπάρχει προστασία κατά του ηλεκτρικού σοκ, και σε αυτή την περίπτωση αν ο μετασχηματιστής A / C αποτύχει, θα είναι χειρότερο από ότι αν έβαζες τα χέρια σου στο ρεύμα. Τέτοια συμπεριφορά από ανήθικους πωλητές κρούει τον κώδωνα και είναι τρομερά προφανές πως δεν έχουν καμία σκέψη για την υγεία των πελατών.

Λάβε υπόψην πως η ιοντοφόρεση με νερό συνδυάζει πάντα ηλεκτρισμό που αποδεσμεύεται στο νερό. Δεν νομίζεις πως είναι καλύτερα να υπάρχει πιστοποίηση από τις Αμερικανικές αρχές σχετικά με την ασφάλεια αυτών των συσκευών; Κάθε Electro Antiperspirant διαθέτει πάντα Ευρωπαϊκό πιστοποιητικό CE καθώς επίσης και το πιστοποίηση FDA. Ήμαστε πολύ σοβαροί με την ασφάλεια.

Η ιατρική συνταγή χρειάζεται όταν κάνετε παραγγελία εντός Αμερικής. Η ιατρική συνταγεί μπορεί να αναγράφει «Electro Antiperspirant Device» ή «iontophoresis device» ή ο γιατρός σου μπορεί να συμπληρώσει αυτή τη φόρμα. Η φόρμα Rx μπορεί να σαρωθεί (ή να φωτογραφηθεί από κινητό τηλέφωνο) και να σταλεί με email στο . Μπορείς επίσης να κάνεις αποστολή με φαξ στο +1 305 749-0407.

Μια ιατρική συνταγή είναι επίσης απαραίτητη όταν θες να λάβεις αποζημίωση από την ασφαλιστική σου εταιρεία, κάτι που προτίνουμε στους πελάτες μας. Σε αυτό τον οδηγό, θα βρεις πληροφορίες για το πώς να το κάνεις.

Αν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα στη λήψη ιατρικής συνταγής από τον γιατρό σου, παρακαλούμε επικοινώνησε μαζί μας και θα σε βοηθήσουμε να βρεις ένα γιατρό στην περιοχή σου για να σου δώσει τη συνταγή. Διαθέτουμε μια βάση δεδομενων με γιατρούς που έχουν ήδη συνταγογραφίσει τα Electro Antiperspirants, άρα το να βρούμε ένα γιατρό για εσένα θα είναι θέμα λίγων ημερών.

Αν βρεις μια ιοντοφορική συσκευή στο διαδίκτυο η οποία δεν χρειάζεται ιατρική συνταγή, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα πως αυτή η συσκευή δεν θα είναι αποτελεσματική, σίγουρα δεν θα «FDA approved», ή εγκεκριμένη για πώληση στις ΗΠΑ. Μια τετοια συσκευή δεν θα μπορεί να πληρωθεί από την ασφαλιστική σου εταιρεία και, σε συνδυασμό με τα προβλήματα απόδοσης, είσαι εκτεθημένος στο ρίσκο μη πληρωμής μιας εγγύησης επιστροφής χρημάτων.

Κάθε Electro Antiperspirant περιέχει πολλές προστατευτικές τεχνολογίες που ελέγχουν την ασφάλεια σου κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Επίσης, οι Electro Antiperspirant Sensitive, Electro Antiperspirant ELITE και Electro Antiperspirant Sensitive PRO είναι οι μοναδικές στην αγορά που περιέχουν προστατευτική τεχνολογία που αποτρέπει το ηλεκτρικό σοκ ακόμα και αν βγάλεις το χέρι ή το πόδι σου εκτός νερού ή όταν αποσυνδέσεις τον μετασχηματιστή από το σώμα σου. Κανένα ηλεκτρικό σοκ, μόνο πραγματική βοήθεια κατά την υπερβολικής εφίδρωσης.

Σύγκρινε Electro Antiperspirants Αγορά Electro Antiperspirant

Φυσικα, γιατί ξέρουμε πως οι συσκευές μας δουλέυουν πραγματικά. Για κάθε συσκευή Electro Antiperspirant, προσφέρουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων για 50 μέρες (ο πελάτης πληρώνει το κόστος για την επιστροφή της συσκευής). Αυτή η εγγύηση δεν ισχύει για τα αναλώσιμα – μετασχηματιστές.

Προσφέρουμε παγκόσμια εγγύηση 2-ετών για όλα τα Electro Antiperspirants, (η εγγύηση δεν ισχύει για τα αναλώσιμα), εντός της οποίας η συσκευή θα διατηρηθεί δωρεάν σε περίπτωση βλάβης. Σε κάθε περίπτωση, ο ρυθμός αποτυχίας του Electro Antiperspirants είναι λιγότερο από 0.5% για την ώρα.

Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε κάθε πελάτη που μας δίνει αυτή την ευκαιρία. Δημιουργούμε αυτά τα πλάνα εντελώς δωρεάν για τους πελάτες που νιώθουν ότι τα αποτελέσματα της θεραπείας δεν είναι και τόσο σπουδαία. Τα προσωπικά πλάνα μπορούν να δημιουργηθούν αμέσως μετά την ολοκλήρωση του πλάνου που περιγράφεται στις οδηγίες χρήσης, όταν ο χρήστης έχει ήδη εμπειρία με τη θεραπεία, και μετά μπορούμε να δουλέψουμε μαζί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Φυσικά, όχι μόνο υποστήριξη πελατω΄ν, αλλά επίσης και ατομικά πλάνα θεραπείας για να γίνουν όσο πιο ικανοποιητικά γίνεται τα αποτελέσματα σας. Εξατομικευμένη θεραπεία. Αν υπάρχει κάτι που δεν είναι ξεκάθαρο από της οδηγίες χρήσης, απλά επικοινώνησε μαζί μας και θα χαρούμε να βοηθήσουμε.

Σύγκρινε Electro Antiperspirants Αγορά Electro Antiperspirant

Σύμφωνα με την Αμερικανική Εθνική Βιβλιοθήκη Ιατρικής, «η υπερίδρωση είναι μια κατάσταση της υγείας κατά την οποία ένα άτομο ιδρώνει υπερβολικά, και απρόβλεπτα. Τα άτομα που επηρεάζονται από την υπερίδρωση ιδρώνουν ακόμα και όταν είναι κρύο ή όταν χαλαρώνουν.»

Υπερβολική εφίδρωση / υπερίδρωση μπορεί να έχει καταστροφικά αποτελέσματα στα συναισθήματα του επηρεαζόμενου ατόμου. Αυτοί που επηρεάζονται συνήθως περιγράφουν μια χειροτέρευση του αισθήματος ευεξίας και καλής ζωής. Άνθρωποι με υπερίδρωση γνωρίζουν την κατάσταση τους και ενστικτοδώς προσπαθούν να την προσαρμόσουν στον τρόπο ζωής τους. Στη μεγάλη πλειοψηφία των περιπτώσεων, αυτό περιλαμβάνει την αποφυγή των κοινωνικών τους δραστηριότήτων ή την ανάπτυξη της καριέρας τους. Συχνά συμβαίνει ένα άτομο που υποφέρει από υπερβολική εφίδρωση να κάνει πράγματα που δεν είναι κατανοητά από τους υπόλοιπους που δεν ξέρουν το λόγο.

Τα καλά νέα είναι ότι, χάρη στα Electro Antiperspirants, η υπερίδρωση μπορεί να θεραπευθεί πολύ γρήγορα, για αρκετό χρονικό διάστημα και με ασφάλεια. Αν μας δώσεις την ευκαιρία και αγοράσεις μια συσκευή Electro Antiperspirant, θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να απαλλαγείς από την υπερίδρωση / εφίδρωση μια για πάντα.

Σύγκρινε Electro Antiperspirants Αγορά Electro Antiperspirant