Ζήσε το πρώτο σου καλοκαίρι χωρίς ιδρώτα! Με το Electro Antiperspirant, θα είσαι στεγνός σε μόνο μια εβδομάδα και οπουδήποτε στο σώμα.

Με παραγγελίες πριν από τις 21.4.2024 ισχύει έκπτωση 40% σε κάθε Electro Antiperspirant!
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΠΙΆΣΕ ΤΗΝ ΈΚΠΤΩΣΗ ΣΟΥ

"Η προτεραιότητα μας είναι οι συνεργάτες μας να έχουν άμεση εμπειρία με την υπερβολική εφίδρωση. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να καταλάβουν όλους αυτούς που υποφέρουν από την υπερβολική εφίδρωση και να τους βοηθήσουν πραγματικά, όχι απλά να το υποσχεθούν."

Ήμαστε γνώστες του προβλήματος της υπερβολικής εφίδρωσης των ποδιών. Ξέρουμε τους λεκέδες στις μαύρες δερμάτινες μπότες που γίνονται από τον ιδρώτα. Ξέρουμε πως δεν μπορείς να περπατήσεις με σαγιονάρες το καλοκαίρι γιατί τα πόδια σου γλιστράνε. Ξέρουμε πως υποφέρει το δέρμα από το να είσαι μονίμως μούσκεμα σε κλειστές μπότες. Ο ιδρώτας μπορεί να το καταστρέψει. Ξέρουμε πως όταν περπατήσεις πάνω σε ένα ξύλινο πάτωμα, θα αφήσεις σημάδια πίσω σου και αν περπατήσεις χωρίς παπούτσια, η βρωμιά από το πάτωμα θα κολλήσει στο πόδι σου και ο καλύτερος τρόπος για να φύγει είναι να πλυθείς.

Πιστοποιημένη ιατρικά συσκευή κατά της υπερβολικής εφίδρωσης (υπερίδρωση)

Πάνω από 130.000 ικανοποιημένοι πελάτες

Πόδια χωρίς ιδρώτα μετά από μερικές χρήσεις

ΕΛΕΓΧΟΣ ΧΡΟΝΟΥ
ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝÍ

ΗΠΑ: 1 ημέρα

στη Βόρεια Αμερική:1 ημέρα
στη Νότια Αμερική:1-3 ημέρες
στην Ευρώπη:2-3 ημέρες
στην Αυστραλία:2-4 ημέρες
στην Ασία:2-4 ημέρες

100% ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ Ή ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Επαγγελματική υποστήριξη, εάν χρειαστεί βοήθεια

50 ολοκληρωμένες μέρες μετά την παραλαβή της συσκευής

Εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας δωρεάν

Σύγκρινε Electro Antiperspirants Αγορά Electro Antiperspirant

Όταν λέμε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε με την υπερβολική εφίδρωση ήμαστε πολύ σοβαροί. Μπορουμε να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας και τους άλλους. Αν μας δώσεις την ευκαιρία, θα δεις τρομακτικά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια των πρώτων 10 Electro Antiperspirant θεραπειών το μέγιστο. Αν δεν, θα σου επιστρέψουμε τα χρήματα σου.