Πάρε έκπτωση μέχρι και 40% στο Electro Antiperspirant

και απόλαυσε το πρώτο σου στεγνό καλοκαίρι! Μόνο σήμερα!

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΈΝΗ ΘΕΡΑΠΕΊΑ

Η προτεραιότητα μας είναι να σε βοηθήσουμε με την υπερβολική εφίδρωση όπως θα βοηθούσαμε τους εαυτούς μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Δεν ήμαστε απλά μια εταιρεία τεχνολογίας που παράγει ιατρικές συσκευές. Θέλουμε πραγματικά να βοηθήσουμε, άρα δεν ήμαστε ικανοποιημένοι απλά πουλώντας σου μια συσκευή.

Έχουμε δοκιμάσει όλα τα Electro Antiperspirants από την γραμμή προϊόντων μας οι ίδιοι. Έχουμε εμπειρία με όλα τα είδη ιδρώτα και έχουμε βοηθήσει πάνω από 150.000 ανθρώπους με προβλήματα που προκλήθηκαν από την υπερβολική εφίδρωση μέχρι σήμερα. Όλα ξεκινούν όταν λαμβάνεις τη συσκευή που έχεις επιλέξει, η οποία περιλαμβάνει λεπτομερείς οδηγίες χρήσης στη γλώσσα σου. Οι οδηγίες χρήσης αποτελούν την μισή μάχη. Προτίνουμε να τις διαβάσεις τουλάχιστον 2χ πριν τη πρώτη σου θεραπεία.

 

Ξεκίνα τη θεραπεία

Αν κάτι δεν είναι ξεκάθαρο αφού διάβασες και τις οδηγίες χρήσης, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας δωρεάν μέσω EMAIL ή ΤΗΕΦΩΝΟΥ. Θα σε συμβουλέψουμε σχετικά με το πώς να ξεκινήσεις και πώς να προχωρήσεις. Το πιο σημαντικό πράγμα στην αρχή της θεραπείας είναι η επικοινωνία σε περίπτωση αμφιβολίας. Έχουμε δώσει συμβουλές σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους. Θα δώσουμε συμβουλές και σε εσένα.

 

Περίμενε αποτελέσματα

Ανάλογα με το μέρος του σώματος, θα σταματήσεις να ιδρώνεις μετά από 4-12 θεραπείες. Η εφίδρωση λαμβάνει βοήθεια στη μεγάλη πλειοψηφία των περιπτώσεων. Κάνεις την θεραπεία και ακόμα ιδρώνεις, αλλά μια μέρα ξυπνάς και δεν ιδρώνεις πια. Ναι, ξέρουμε πως δεν ιδρώνεις στον ύπνο σου, όπως και εμείς. Όταν η εφίδρωση σου σταματήσει, μπορείς να σταματήσεις τις θεραπείες. Από εκείνη τη στιγμή, είσαι στην περιόδο συντήρισης και πρέπει να κάνεις μόνο ακόμα 2-3 θεραπείες όταν η εφίδρωση σου επιστρέψει σιγά σιγά.

 

Ήμαστε εδώ για εσένα και θα προτιμούσαμε να πεθάνουμε παρά να μη σε βοηθήσουμε. 

Ξέρουμε πως είναι να ζεις με υπερβολική εφίδρωση, έτσι δεν θα σταματήσουμε μέχρι να γίνεις στεγνός.

 

Επιλέξτε πού μπορείτε να απαλλαγείτε από την υπερβολική εφίδρωση ή Αγορά Electro Antiperspirant

Χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες για τη θεραπεία; Επικοινώνησε μαζί μας!

Σε περίπτωση που η εφίδρωση σου δεν λάβει βοήθεια μετά από 12 θεραπείες, δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Αυτό είναι σπάνιο, αλλά ξέρουμε από την εμπειρία μας πώς να προσαρμόσουμε το πλάνο θεραπείας σου και να διορθώσουμε τα πάντα. Πρώτα, θα πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί μας όσο το δυνατόν πιο σύντομα από τη στιγμή της τελευταίας θεραπείας. Θα σου στείλουμε μερικές ερωτήσεις που θα πρέπει να γνωρίζεις τις απαντήσεις χάρη στην ολοκληρωμένη θεραπεία. Μετά, με βάση τις απαντήσεις σου, θα δημιουργήσουμε ένα ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΛΑΝΟ, εξατομικευμένο μόνο για εσένα, το οποίο θα αφαιρέσει την εφίδρωση σου. Έχουμε ήδη βοηθήσει ανθρώπους με ατοπικό έκζεμα στα χέρια τους, τα οποία ήταν επίσης ιδρωμένα με αυτά τα πλάνα, όπως και ανθρώπους με πολύ ευαίσθητο δέρμα και πολλούς άλλους.