Πάρε έκπτωση μέχρι και 40% στο Electro Antiperspirant

και απόλαυσε το πρώτο σου στεγνό καλοκαίρι! Μόνο σήμερα!

Electro Antiperspirant® ELITE

Electro Antiperspirant® ELITE


977 $ 1 200 $
Σε απόθεμα 1x
Ο πιο αποτελεσματικός από τους αποτελεσματικούς! Η πρώτη παλμική και πλήρως αυτόματη συσκευή σχεδιασμένη για νοσοκομεία, κλινικές και οικιακούς χρήστες που θα σας απαλλάξει από την εφίδρωση για μήνες με μία μόνο χρήση.
Ισχύει οπουδήποτε στο σώμα
Πλήρως αυτόματη αλλαγή πολικότητας
Η πιο δυνατή μηχανή στον κόσμο
Τροφοδοτείται από μπαταρίες καθώς και από το ηλεκτρικό δίκτυο
Μεταβαλλόμενη ΠΑΛΜΙΚΉΣ τεχνολογία
Πλήρως αυτόματη μηχανής νέας γενιάς

Η έκπτωση λήγει σε 00d 00:00:00

Αγοράστε μαζί με Electro Antiperspirant® ELITE:

Product
Product
Product
Product
Product
Product
Product
Σύνολο
977 $

Ο πιο αποτελεσματικός από τους αποτελεσματικούς! Η πρώτη παλμική και πλήρως αυτόματη συσκευή σχεδιασμένη για νοσοκομεία, κλινικές και οικιακούς χρήστες που θα σας απαλλάξει από την εφίδρωση για μήνες με μία μόνο χρήση. Στην αρχή της θεραπείας, ορίζετε ποιο σημείο του σώματός σας θέλετε να απαλλαγείτε από την εφίδρωση και ο ενσωματωμένος υπολογιστής κάνει τα πάντα για εσάς.Η επαναστατική τεχνολογία παλμών σας επιτρέπει να θεραπεύσετε οποιοδήποτε σημείο του σώματος χωρίς ταλαιπωρία και πολύ ευαίσθητα. Χάρη στον προσαρμογέα δικτύου και την ενσωματωμένη μπαταρία υψηλής χωρητικότητας, δεν θα ξαναβρεθείτε ποτέ απροετοίμαστοι από χαμηλές μπαταρίες. Η οριστική και ήπια λύση για την υπερβολική εφίδρωση των χεριών, των ποδιών και των μασχαλών (περιλαμβάνεται στη βασική συσκευασία). Με τους πρόσθετους προσαρμογείς, ακόμη και η υπερβολική εφίδρωση μπορεί να αντιμετωπιστεί με επιτυχία για μεγάλο χρονικό διάστημα την εφίδρωση του κεφαλιού, του μετώπου, της κοιλιάς, της πλάτης, των γλουτών, του στήθους και άλλων σημείων του σώματος. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση δυσαρέσκειας και δωρεάν παγκόσμια ταχυμεταφορά!

35 mA

τροφοδοτικό (110-240 V, 50-60 Hz) και ενσωματωμένη μπαταρία

χέρια, πόδια, μασχάλες

Προσαρμογείς μασχάλης Comfort, Προσαρμογέας προσώπου, Προσαρμογέας μετώπου, Ειδικός εφαρμογέας, Προσαρμογέας τριχωτού της κεφαλής

Η πιο ισχυρή μηχανή στον κόσμο

Επιλογή θεραπείας πλήρους σώματος

Ρυθμιζόμενη τεχνολογία PULSE (ισχύς συνεχούς ρεύματος + απαλότητα παλμοθεραπείας)

Πλήρως αυτόματη συσκευή νέας γενιάς

Electro Antiperspirant® ELITE