Άνετοι προσαρμογείς μασχάλης
79 $ 119 $
Σε απόθεμα 2x

Ανατομικοί προσαρμογείς που προσαρμόζονται στις ανομοιομορφίες των μασχαλών και εξασφαλίζουν τέλεια μεταφορά της ηλεκτροθεραπείας κατά της εφίδρωσης στο δέρμα που πάσχει από υπερβολική εφίδρωση. Αποτελούν την ξεκάθαρη επιλογή χιλιάδων ανδρών και γυναικών πελατών μας κάθε χρόνο.

Οι άνετοι προσαρμογείς μασχάλης μπορούν να συνδυαστούν με όλες τις συσκευές μας και συνοδεύονται από οδηγίες χρήσης στη γλώσσα σας.

Επιπλέον πληροφορίες...
Προσαρμογέας προσώπου
119 $ 189 $
Σε απόθεμα 5x

Αυτός ο ανατομικός προσαρμογέας σε σχήμα μάσκας έχει σχεδιαστεί για την πρόσθια θεραπεία του προσώπου. Εάν ιδρώνετε γύρω από τα χείλη, κάτω από τη μύτη, γύρω από τα μάτια και αλλού στο πρόσωπο, αυτός ο προσαρμογέας είναι για εσάς. Εάν έχετε ψηλότερο μέτωπο, συνιστάται να τον συνδυάσετε με τον προσαρμογέα μετώπου.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το Electro Antiperspirant Forte ή το Electro Antiperspirant ELITE. Περιλαμβάνονται οδηγίες χρήσης στη γλώσσα σας.

Επιπλέον πληροφορίες...
Ειδικός εφαρμογέας
89 $ 139 $
Σε απόθεμα 5x

Αυτός ο απλικατέρ είναι ο πιο ευέλικτος απ' όλους τους απλικατέρ της σειράς μας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κυρίως στην κοιλιά, το στήθος, την πλάτη, τους γλουτούς, αλλά και στους μηρούς και τις γάμπες.

Σε συνδυασμό με το Electro Antiperspirant Forte ή το Electro Antiperspirant ELITE, χιλιάδες πελάτες μας το χρησιμοποιούν για τη θεραπεία οποιασδήποτε από αυτές τις περιοχές . Περιλαμβάνονται οδηγίες χρήσης στη γλώσσα σας.

Επιπλέον πληροφορίες...
Προσαρμογέας για μέτωπο
89 $ 139 $
Σε απόθεμα 2x

Αν ιδρώνετε μόνο στο μέτωπο, αυτός ο προσαρμογέας είναι για εσάς . Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το Electro Antiperspirant Forte ή το Electro Antiperspirant ELITE.

Ο προσαρμογέας μετώπου περιλαμβάνει οδηγίες χρήσης στη γλώσσα σας.

Επιπλέον πληροφορίες...
Προσαρμογέας για το τμήμα των μαλλιών του κεφαλιού
239 $ 299 $
Σε απόθεμα 4x

Προσαρμογέας σχεδιασμένος για όσους από εμάς ιδρώνουν ιδιαίτερα στο τριχωτό μέρος του κεφαλιού ή στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Εάν έχετε χάντρες ιδρώτα από τα μαλλιά σας στο πρόσωπο και τα ρούχα σας, αυτός ο προσαρμογέας, μαζί με το Electro Antiperspirant Forte ή το Electro Antiperspirant ELITE, είναι για εσάς.

Περιλαμβάνονται οδηγίες χρήσης στη γλώσσα σας.

Επιπλέον πληροφορίες...
Μεγάλα δοχεία για το αντιιδρωτικό Electro
88 $
Σε απόθεμα 3x

Εάν τα πόδια σας είναι μεγάλα ή ιδρώνουν μέχρι τον αστράγαλο.