Ζήσε το πρώτο σου καλοκαίρι χωρίς ιδρώτα! Με το Electro Antiperspirant, θα είσαι στεγνός σε μόνο μια εβδομάδα και οπουδήποτε στο σώμα.

Με παραγγελίες πριν από τις 21.4.2024 ισχύει έκπτωση 40% σε κάθε Electro Antiperspirant!
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΠΙΆΣΕ ΤΗΝ ΈΚΠΤΩΣΗ ΣΟΥ

Βίντεο αξιολόγισης από πελάτη
για το Electro Antiperspirant

Electro Antiperspirant
σε σάουνα στους 100°C

ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΦΙΔΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ?

Προτάσεις γιατρών και οι εμπειρίες τους με το Electro Antiperspirants

(κάνε κλικ για μεγένθυση)

Ήμαστε εδώ για εσένα και θα προτιμούσαμε να πεθάνουμε παρά να μη σε βοηθήσουμε. Ξέρουμε πως είναι
να ζεις με υπερβολική εφίδρωση, έτσι δεν θα σταματήσουμε μέχρι να γίνεις στεγνός.

Σύγκρινε Electro Antiperspirants Αγορά Electro Antiperspirant

Βίντεο αξιολόγισης από πελάτη
για το Electro Antiperspirant

Η Κροατική δοκιμή του Electro Antiperspirant
στους 37°C

Χρήστες των συσκευών Electro Antiperspirants μας έχουν γράψει

Χρησιμοποιώ το Electro Antiperspirant για 8 μέρες και ο ιδρώτας μου έχει σταματήσει εντελώς! Παρακαλώ όπως με ενημερώσετε για το πώς μπορώ να προχωρήσω με τη θεραπεία. Εφαρμόζω τη θεραπεία σε μέτωπο καιχέρια.

Electro Antiperspirant ELITE Βασίλειος Ελλάδα

Ένα θαύμα!!! Η ανυπόφορη κατάσταση μου που κράτησε για 28 χρόνια μόλις σταμάτησε. Και πήρε μόνο 5 θεραπείες! Μετά από μια εβδομάδα θεραπειών, μπορούσα να πετάξω τα βαμβακερά μαντήλια από τη τσάντα μου και τους απορροφητικούς πάτους από τα παπούτσια μου, και μπορώ να δώσω το χέρι μου με άνεση σε όλους! Μπορώ να κάνω τη δουλειά μου τώρα και δεν ντρέπομαι πια. Θέλω να ευχαριστήσω με όλη μου τη καρδιά τους ανθρώπους που κατασκεύασαν αυτή τη συσκευή και αυτούς που την πουλάνε στη χώρα. Σκεφτόμουνα για πολύ καιρό να αγοράσω τη συσκευή, αλλά τώρα θα μπορούσα να πληρώσω τριπλά από αυτά που ζητάνε. Ευχαριστώ!!!

Electro Antiperspirant Sensitive Μπλάνκα Τσεχία

Γεια σας! Απλά θέλω να πω ότι μετά από 13 θεραπείες ο ιδρώτας στις παλάμες μου μειώθηκε κατά 95%! Εγώ χρησιμοποιώ την ένταση μεταξύ 18 mA – 24 mA, και είναι πολύ άνετο, χωρίς πόνο. Νομίζω πως θα φύγει εντελώς μετά από ακόμη 3-4 θεραπείες. Προτείνω το Electro Antiperspirant σε όλους. Ευχαριστώ ξανά, είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων.

Electro Antiperspirant Sensitive Μάρκος Χιλή

Για όλη μου τη ζωή δεν μπορούσα να βγω έξω γιατί το καφάλι μου ίδρωνε πολύ. Μπορείς να κρύψεις τα χέρια και τα πόδια σου, αλλά όχι το κεφάλι. Και αυτό ήταν καταστροφή για τη ζωή μου. Βρήκα το Electro Antiperspirant τυχαία στο γραφείο του γιατρού και μου το πρότεινε. Μάλλον μπορείτε να μαντέψετε τι έγινε. Είναι εντελώς στεγνή. Αυτές οι σταγόνες ιδρώτα που κυλούσαν στο πρόσωπο μου έφυγαν. Ευχαριστώ πολύ.

Electro Antiperspirant Τζέφρι Αυστραλία

Γεια, πρώτα θέλω να πω ένα ευχαριστώ για αυτή την υπέροχη συσκευή. Άλλαξε τη ζωή μου και δεν ήμουν ποτέ πιο ευτυχισμένη. Είχα αποτέλεσμα μετά από περίπου 2 εβδομάδες! Ευχαριστώ πολύ και σας στέλνω την αγάπη μου!

Electro Antiperspirant Sensitive Ίκρα Σουϊδία

Ευχαριστώ πολύ για την υπέροχη υπηρεσία! Χαιρετισμούς.

Electro Antiperspirant Αντριάν Ελλάδα

Τα χέρια μου ίδρωναν από όταν ήμουν παιδί, και ήταν σαν ταινία τρόμου όταν ήμουν στο σχολείο και μετά στη δουλειά. Όλα γύρω μου ήταν βρεγμένα. Δεν μπορούσαν καν να σκεφτώ να δώσω το χέρι μου σε κάποιον. Ένιωθα ντροπή για τον ιδρώτα. Το Electro Antiperspirant έδιωξε τον ιδρώτα μετά από τέσσερις μέρες και δεν επέστρεψε για ένα μήνα.

Electro Antiperspirant Ραούλ Ισπανία

Θέλω να σας ευχαριστήσω που επιτέλους υπάρχει μια συσκευή στην αγορά που μπορεί να αφαιρέσει την την υπερβολική εφίδρωση. Είμαι 32 χρονών και ιδρώνω σχεδόν από το νηπιαγωγείο. Όσο πιο πολύ μεγαλώνω τόσο πιο πολύ ιδρώνω, κάτι που με αγχόνει πολύ. Με ενοχλούσε πολύ στη προσωπική και επαγγελματική μου ζωή. Δεν μπορούσα να κάνω τη δουλειά που ήθελα γιατί τα ιδρωμένα χέρια σε περιορίζουν. Αλλά, όταν βρήκα το Electro Antiperspirant στο Διαδίκτυο δεν ήμουν σίγουρη αν θα έκανα παραγγελία γιατί δεν ήξερα αν θα με βοηθήσει. Αλλά μου πρόσφεραν εγγύηση επιστροφής χρημάτων και έτσι δοκίμασα. Και έτσι, μετά από 14 μέρες, ο ιδρώτας έφυγε. Είμαι πολύ χαρούμενη τώρα, μπορώ να δώσω το χέρι μου σε οποιονδήποτε τώρα. Ευχαριστώ ξανά. Με τις καλύτερες ευχές μου,

Electro Antiperspirant Ρομάνα Τσεχία

Υπέφερα από υπερβολική εφίδρωση για πολλά χρόνια. Έχω κάνει και μια επάμβαση – συμπαθεκτομή – και βοήθησε περίπου 40%, αλλά το πρόβλημα παρέμεινε. Πριν τρεις εβδομάδες, αγόρασα το Electro Antiperspirant και είναι ΤΕΛΕΙΟ!!!!! Οι παλάμες και τα πόδια μου είναι εντελώς στεγνά μετά από 6 θεραπείες. Απλά δεν ξέρω τι να πω, δεν μπορώ να το περιγράψω. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ!!!!!!!!!!!

Electro Antiperspirant Ελίζαμπεθ Πολωνία

Θα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία που είχα με το μηχάνημα, είμουν με αν γνωστό γιατρό που κάνει εγχειρήσεις και διάφορα άλλα για απαλλαγή του ιδρώτα και μου είπε να δοκιμάσω την ιοντοφόρεση. Αναζήτησα για την καλύτερη μηχανή και βρήκα αυτήν, έκανα παραγγελία και ξεκίνησα να την χρησιμοποιώ για μόνο 4 θεραπείες για τα χέρια μου. Είναι τώρα μια εβδομάδα και δεν έχω ΚΑΘΌΛΟΥ ιδρώτα στα χέρια είναι ΥΠΈΡΟΧΟ!!!! Το έκανα και για τα πόδια μου και έχει το ίδιο αποτέλεσμα ΚΑΘΌΛΟΥ ΙΔΡΏΤΑΣ!!!! Ευχαριστώ!

Electro Antiperspirant ELITE Μοσέ ΝΥ ΗΠΑ

Ευχαριστώ πολύ για το Electro Antiperspirant. Πραγματικά με βοήθησε. Τώρα, είναι η 13-χρονη εγγονή μου που το χρησιμοποιεί. Έχει κάνει 5 θεραπείες μέχρι τώρα. Παρακαλώ, μπορείτε να μου πείτε αν πρέπει να κάνω για πρόληψη μια θεραπεία κάθε 4 εβδομάδες ή αν πρέπει να περιμένω μέχρι να έρθει ξανά ο ιδρώτας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση σας και για ακόμα μια φορά θέλω να ευχαριστήσω που με ανακουφίσατε από το πρόβλημα της ζωής μου. Με εκτίμηση,

Electro Antiperspirant Sensitive Άννα Τσεχία

Γεια σας, είμαι πολύ χαρούμενη να πω πως οι παλάμες και τα πόδια μου είναι στεγνά. Ευχαριστώ πάρα πολύ :) είμαι πολύ χαρούμενη!

Electro Antiperspirant ELITE Κα. Αβιόλα Μεγάλη Βρετανία

Παρουσίαση Κλινικής Μελέτης

Οδηγείες Βίντεο - Μετασχηματιστής Προσώπου