Εξοικονομήστε έως και 40% αγοράζοντας μέχρι τις 10.12.2023 και πείτε αντίο στην ενοχλητική εφίδρωση! Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων για τις παραγγελίες

που γίνονται μέσα στον Δεκέμβριο αρχίζει να μετρά αντίστροφα από τις 25 Δεκεμβρίου.
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΠΙΆΣΕ ΤΗΝ ΈΚΠΤΩΣΗ ΣΟΥ
Electro Antiperspirant κατά της εφίδρωσης με δωρεάν αποστολή

Ακόμα και μένεις στη Γαλλία, στις Φιλιππίνες, Στη Χαβάη, στο Βιετνάμ, στις Κανάριες Νήσους ή στο Μπουτάν, εμείς θα σου παραδώσουμε το Electro Antiperspirant δωρεάν, μέσα σε λίγες εργάσιμες ημέρες.

ΗΠΑ: 1 ημέρα

στη Βόρεια Αμερική:1 ημέρα
στη Νότια Αμερική:1-3 ημέρες
στην Ευρώπη:2-3 ημέρες
στην Αυστραλία:2-4 ημέρες
στην Ασία:2-4 ημέρες

Το κόστος αποστολής έχει ήδη συμπεριληφθεί στη τιμή του προϊόντος, και δεν θα πληρώσεις τίποτα επιπλέον. Εκεί που είναι δυνατό χρησιμοποιούμε υπηρεσίες γρήγορης αποστολής (UPS, DHL, κτλ), οι οποίες παραδίδουν το δέμα σε όλο τον κόσμο πολύ γρήγορα. Σε μερικές χώρες, χρησιμοποιούμε το απλό ταχυδρομικό σύστημα. Σε κάθε περίπτωση, θα λάβεις ένα αριθμό αποστολής στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου για να μπορείς να κάνεις αναζήτηση της αποστολής.

* Αν είσαι σε τοποθεσία εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι πιθανό πως η τελωνειακή αρχή της χώρα σου θα ζητήσει ένα τέλος εισαγωγής. Όμως, αυτό το ποσό δεν εξαρτάται από εμας και σου προτείνουμε όπως το ελέγξεις με το γραφείο του τελωνείου πριν παραγγείλεις το Electro Antiperspirant εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.