Ζήσε το πρώτο σου καλοκαίρι χωρίς ιδρώτα! Με το Electro Antiperspirant, θα είσαι στεγνός σε μόνο μια εβδομάδα και οπουδήποτε στο σώμα.

Με παραγγελίες πριν από τις 21.4.2024 ισχύει έκπτωση 40% σε κάθε Electro Antiperspirant!
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΠΙΆΣΕ ΤΗΝ ΈΚΠΤΩΣΗ ΣΟΥ
Υπερβολική εφίδρωση μασχαλών

Ένα πράγμα είναι σίγουρο, η υπερβολική εφίδρωση, γνωστή επίσης και ως υπερίδρωση, είναι μια κληρονομική πάθηση των ιδρωτοποιών αδένων, οι οποίοι αντί να διασφαλίζουν την αποβολή των μολυσμένων στοιχείων από το σώμα και να βοηθούν στη ρύθμιση της θερμοκρασίας του οργανισμού, παράγουν ιδρώτα χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Αν κάποιος από τους συγγενείς σου υποφέρει από υπερβολική εφίδρωση, έχεις πιθανότητες να επηρεστείς από αυτό. Η υπερβολική εφίδρωση μπορεί να χωριστεί σε δυο βασικές κατηγορίες:

  1. Κύρια υπερίδρωση - η κατάσταση στην οποία ιδρώνεις χωρίς εξωτερικό ερέθισμα. Αυτό κυρίως επηρεάζει τις μασχάλες, τα χέρια, τα πόδια και τη βουβωνική περιοχή λόγο της αυξημένης συγκέντρωσης ιδρωτοποιών αδένων στις συγκεκριμένες περιοχές. Η υπερίδρωση συμβαίνει επίσης και στην περιοχή του κεφαλιού.
  2. Δευτερεύσα υπερίδρωση - η υπερβολική εφίδρωση που προκαλείται από περιβάλλοντες ασθένειες ή επιρροές. Τέτοια υπερβολική εφίδρωση συμβαίνει κυρίως σε ολόκληρο το σώμα, και όχι σε συγκεκριμένες περιοχές όπως η κύρια υπερίδρωση. Για παράδειγμα, μπορεί να προκληθεί από προβλήματα του θυροειδούς αδένα, υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ή υπερβολική κατανάλωση καυτερών φαγητών.

Σύγκρινε Electro Antiperspirants Αγορά Electro Antiperspirant

Η υπερβολική εφίδρωση/υπερίδρωση μπορεί να έχει ένα καταστροφικό αποτέλεσμα στα συναισθήματα του ατόμου. Αυτοί που έχουν επηρεαστεί περιγράφουν συνήθως την χειροτέρευση του αισθήματος τους για ευεξία και καλή ζωή. Άτομα με υπερίδρωση γνωρίζουν την κατάσταση τους και ενστικτωδώς προσπαθούν να προσαρμοσουν τον τρόπο ζωής τους στην υπερίδρωση. Στη μεγάλη πλειοψηφία των περιπτώσεων, αυτό περιλαμβάνει την αποφυγή κοινωνικών δραστηριοτήτων ή προώθηση της καριέρας τους. Μπορεί να συμβεί συχνά ένα άτομο με υπερβολική εφίδρωση να κάνει πράγματα που δεν είναι κατανοητά από τους άλλους οι οποίοι δεν γνωρίζουν το λόγο.

Υπερβολική εφίδρωση των χεριών

Αρκετές κοινές εργασίες και καθημερινές δραστηριότητες δεν γίνονται ανεκτές από τα άτομα με υπερίδρωση. Αυτές περιλαμβάνουν μεταβάσεις σε θερμαινόμενους χώρους, γράψιμο στο χαρτί, καθάρισμα, συνομιλία με φίλους, περπάτημα, μέσα μαζικής μεταφοράς, δοκιμή ρούχων σε καταστήματα, καθώς και σημαντικά τηλεφωνήματα (δοκίμασε να δουλέψεις σε οθόνη αφής καθώς ιδρώνεις και αμέσως θα φύγει από τα χέρια σου), οδήγηση αυτοκινήτου και πολλά άλλα. Αυτές και άλλες καταστάσεις σε άτομα που υποφέρουν από υπερβολική εφίδρωση συχνά έχουν ως αποτέλεσμα την έντονη παραγωγή ιδρώτα, η οποία μεταξύ άλλων, μπορεί να επηρεάσει και την ικανότητα τους να συγκεντρωθούν σε μια δεδομένη στιγμή. Έτσι, αυτοί που έχουν επηρεαστεί από υπερίδρωση δοκιμάζουν διαφορετικούς τρόπους για να αποφύγουν αυτές τις δραστηριότητες, ή να τις περιορίσουν στο σημείο που είναι απαραίτητες.

Τα άτομα που υποφέρουν από υπερίδρωση μπορεί επίσης να υποφέρουν από έντονη κατάθληψη, ακόμα και αν ο ψυχισμός τους είναι σε πλήρη κατάσταση. Υπάρχει επίσης έλληψη γνώσης στους θεραπευτές σε αυτό τον τομέα ή παραπληροφόριση από ανθρώπους που δεν έχουν καμία εμπειρία με την υπερβολική εφίδρωση. Περιστασιακά, ένα επηρεσμένο άτομο εκλαμβάνεται ως υγιές που απλά νομίζει ότι είναι άρρωστο και πως έχει κατασκευάσει το ίδιο την αρρώστια του. Η ανικανότητα των ατόμων να βιώσουν αυτά που βιώνει ένα άτομο που έχει επηρεαστεί από υπερίδρωση το μόνο που κάνει είναι να κάνει ακόμα πιο έντονο τον κοινωνικό αποκλεισμό και τα ψυχολογικά προβλήματα τα οποία προκαλεί η υπερίδρωση στους ανθρώπους.

Υπερβολική εφίδρωση των ποδιών

Αν σοβαρές περιπτώσεις υπερίδρωσης δεν θεραπευθούν ή αν θεραπευθούν μη αποτελεσματικά, οι επηρεασμένοι άνθρωποι δεν μπορούν να διαχειριστούν το παραμικρό και αγχόνονται. Απλά και μόνο η σκέψη μπορεί να τους μουσκέψει μέσα σε λίγα λεπτά. Μπορούν επίσης να αποστασιοποιήσουν τους εαυτούς τους από τους υπόλοιπους, και στη χειρότερη περίπτωση, να κάνουν απόπειρα αυτοκτονίας.

Σε αντίθετη περίπτωση, η αποτελεσματική θεραπεία της υπερίδρωσης μπορεί να αλλάξει ριζικά την ποιότητα ζωής των ατόμων και να τους κάνει να ξεκινήσουν να δραστηριοποιούνται ξανά. Η αποτελεσματική θεραπεία, όπως είναι τα Electro Antiperspirants σύμφωνα με αρκετούς γιατρούς, μπορεί να αλλάξει εντελώς το χαρακτήρα ενός τέτοιου ατόμου.

Σύγκρινε Electro Antiperspirants Αγορά Electro Antiperspirant