Ζήσε το πρώτο σου καλοκαίρι χωρίς ιδρώτα! Με το Electro Antiperspirant, θα είσαι στεγνός σε μόνο μια εβδομάδα και οπουδήποτε στο σώμα.

Με παραγγελίες πριν από τις 21.4.2024 ισχύει έκπτωση 40% σε κάθε Electro Antiperspirant!
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΠΙΆΣΕ ΤΗΝ ΈΚΠΤΩΣΗ ΣΟΥ

"Η προτεραιότητα μας είναι οι συνεργάτες μας να έχουν άμεση εμπειρία με την υπερβολική εφίδρωση. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να καταλάβουν όλους αυτούς που υποφέρουν από την υπερβολική εφίδρωση και να τους βοηθήσουν πραγματικά, όχι απλά να το υποσχεθούν."

Όλοι ιδρώνουμε στις μασχάλες. Για μερικούς, ένα κανονικό αποσμητικό είναι καλό για να βοηθήσει ενώ άλλοι χρειάζονται επιπλέον ρούχα στη δουλειά για να αλλάξουν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ξέρουμε τι είδους ρούχα επιλέγεις – σκούρα χρώματα, καθώς οι πολλαπλοί κύκλοι ιδρώτα στις μασχάλες δεν μπορούν να φανούν σε αυτά. Ξέρουμε γιατί δεν βγάζεις το σακάκι σου ακόμα και όταν κάνει ζέστη. Ξέρουμε πως έχεις κουραστεί με τους πολλούς τρόπους να απαλλαγείς από την υπερβολική εφίδρωση στις μασχάλες, και πως οι καλύτεροι από αυτούς τους τρόπους κατάφεραν να σε απαλλάξουν μόνο για λίγες μέρες, με το μέγιστο να είναι μια εβδομάδα. Στις καλύτερες περιπτώσεις, το Electro Antiperspirant® είναι αποτελεσματικό για αρκετούς μήνες και δεν περιέχει χημικά. Αξίζει μια προσπάθεια, τι λες;

Πιστοποιημένη ιατρικά συσκευή κατά της υπερβολικής εφίδρωσης (υπερίδρωση)

Πάνω από 130.000 ικανοποιημένοι πελάτες

Μασχάλες χωρίς ιδρώτα μετά από μερικές χρήσεις

ΕΛΕΓΧΟΣ ΧΡΟΝΟΥ
ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝÍ

ΗΠΑ: 1 ημέρα

στη Βόρεια Αμερική:1 ημέρα
στη Νότια Αμερική:1-3 ημέρες
στην Ευρώπη:2-3 ημέρες
στην Αυστραλία:2-4 ημέρες
στην Ασία:2-4 ημέρες

100% ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ Ή ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Επαγγελματική υποστήριξη, εάν χρειαστεί βοήθεια

50 ολοκληρωμένες μέρες μετά την παραλαβή της συσκευής

Εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας δωρεάν

Σύγκρινε Electro Antiperspirants Αγορά Electro Antiperspirant